4 Nisan 2012 Çarşamba

puzzle yaptirma kadikoy

PUZZLE YAPTIRMA KADIKÖY
puzzle-yapilir@hotmail.com


bizi arayın kargo ile puzzleınızı gönderin kısa sürede bitirelim.1000 parça puzzle yaptıma 50 T.L
1500 parça puzzle yaptırma 80T.L.

Puzzle, parçalardan meydana gelen resim yada fotoğrafın birleştirilmeye çalışılmasına 
bir çeşit oyuncaktır.Puzzle yaptırma kadıköy ve istanbulile yurt genelinda hizmetinizdedir.Güçlüklerine parça sayılarına ve büyüklüğüne göre pekçok puzzle 
çeşiti vardır.Aslında bu güç bir iştir doğrusu puzzle yaptırma kadıköy telefonunu aramak olavcaktır.siz yorulmadan biz sizin yerinize puzzleınızı tamamlıyoruz Puzzle parçalarının genel bir şekli yoktur.Puzzle üreten birçok marka bulunmaktadır.Değişik puzzle markalarının ürünleri biraz değişiklik gösterebilir.kesim kalitesi,renk canlılığı, bir parçanın başka bir yere oturmaması vs. farklılıklar puzzlelarda markadan markaya değişir.
puzzleın zorluk derecesi için parça sayısına ve renklere bakmak gerekir,bunlar en önemli kıstastır.puzzle yaptırma kadıköy sayfalarında size bu konuda yardımcı olacak ip uçları veriyor.
Mesela değişik çok renkten oluşan bir puzzle'ı tamamlamak siyah beyaz puzzledan daha kolaydır.Çünkü bu puzzleda renkleri ayırmak daha basit olacaktır.
puzzlelarda zorluk derecesi ve bitirme süresi parça sayısı çoğaldıkça artmaktadır. 50 ile 6000 hatta 24.000 parça arasında puzzlelar piyasada kolaylıkla bulunmaktadır.
Puzzle yaptırma kadıköy adına saygılarımızla.
telefon:0536 324 26 24

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder